About Mondo Verde

Roots In Green

Mondo Verde is gespecialiseerd in het kweken van Tropische Kamerplanten en Bonsai. Onder de meest ideale & duurzame omstandigheden voor onze producten proberen wij iedere dag de mooiste groene kamerplanten te kweken. Ons gevarieerde assortiment is gericht op Easy to Care, zo makkelijk mogelijke verzorging voor de consument.

Grow

Dag in, dag uit creëren wij de beste groeiomstandigheden voor onze producten, dat is onze passie. Dit proces duurt zomaar enkele jaren.
Met ons ervaren team, continue innovaties en nieuwe kweektechnieken maken wij onze producten klaar voor vertrek naar diverse tuincentra, bouwmarkten, bloemisten en supermarkten in heel Europa.

 

Ficus s type

Easy to Care

Door onze optimale omstandigheden en technieken creëren wij de beste kwaliteit kamerplanten. Daarnaast richten wij ons op een Easy to Care assortiment. Zo is het voor de consument zo makkelijk mogelijk onze mooie producten in de juiste conditie te houden.

 

Sustainable

Verantwoord en duurzaam kweken, dat vinden wij zeer belangrijk. Dit is een continue proces binnen ons bedrijf. Biologische oplossingen, het reduceren van onze ecologische footprint en het optimaliseren van onze energiebehoefte speelt hierin een grote rol.

 

 

What we do

A look behind the scenes

Mondo Verde za

Contact details

Mondo Verde
Aalsmeerderweg 943
1435 EP Rijsenhout
0297 322 302

en_GBENG